Fänkålsbakad röding med råraka samt äpple- och pepparrotssmetana

Fänkålsbakad röding med råraka samt äpple- och pepparrotssmetana

60+ min Huvudrätt
Flera populära klassiker samsas i den här förrätten. Råraka frasigt stekt i smör med rimmad röding, forellrom och en syrlig klick med äpple och pepparrot. Torsten Kjörling, Årets Kock 1984 har skapat rätten.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

455 kcal

Protein: 32 g
Kolhydrater: 12 g
Fett: 31 g

Ingredienser

Arlakadabra – pyssel och kul
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Arlas webbshop
Konsumentforum
Konsumentforum