Rödbetstartar
45 min
Förrätt
Huvudrätt
•
&format=webp)
Denna rödbetstartar är smaksatt med dijon, crème fraiche och majonnäs. Vi toppar den med inlagd rödbeta, skivad schalottenlök och friterad kapris. Vackert och gott som förrätt!

Ingredienser
Kokta rödbetor
|
400 g |
---|---|
½ dl | |
Majonnäs
|
½ dl |
Dijonsenap
|
½ msk |
Salt och svartpeppar
|
Friterad kapris:
Kapris
|
4 msk |
---|---|
Matolja
|
1 dl |
Till servering:
Schalottenlök
|
1 |
---|---|
Inlagda rödbetor
|
2 |
½ dl | |
Vattenkrasse
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
414 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 2,4 % | 2,4 g |
Fett: | 85 % | 39,8 g |
Kolhydrater: | 12,6 % | 12,8 g |

