Rödbetstartar
45 min
•
Arbetstid: 45 min
Förrätt
Huvudrätt
•
Denna rödbetstartar är smaksatt med dijon, crème fraiche och majonnäs. Vi toppar den med inlagd rödbeta, skivad schalottenlök och friterad kapris. Vackert och gott som förrätt!
Ingredienser
|
Kokta rödbetor
|
400 g |
|---|---|
| ½ dl | |
|
Majonnäs
|
½ dl |
|
Dijonsenap
|
½ msk |
|
Salt och svartpeppar
|
Friterad kapris:
|
Kapris
|
4 msk |
|---|---|
|
Matolja
|
1 dl |
Till servering:
|
Schalottenlök
|
1 |
|---|---|
|
Inlagda rödbetor
|
2 |
| ½ dl | |
|
Vattenkrasse
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
414 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,9 g |
| Protein: | 2,4 % | 2,4 g |
| Fett: | 85 % | 39,8 g |
| Kolhydrater: | 12,6 % | 12,8 g |