Rödbetstartar
                                
                                     45 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  45 min
                                
                                    Förrätt
                                    Huvudrätt
                        
                
                    •
                    
            
        
    Denna rödbetstartar är smaksatt med dijon, crème fraiche och majonnäs. Vi toppar den med inlagd rödbeta, skivad schalottenlök och friterad kapris. Vackert och gott som förrätt!
    Ingredienser
| 
                                     
                                            
                                                Kokta rödbetor
                                            
                                     
                                 | 
                                400 g | 
|---|---|
| ½ dl | |
| 
                                     
                                            
                                                Majonnäs
                                            
                                     
                                 | 
                                ½ dl | 
| 
                                     
                                            
                                                Dijonsenap
                                            
                                     
                                 | 
                                ½ msk | 
| 
                                     
                                            
                                                Salt och svartpeppar
                                            
                                     
                                 | 
                                
Friterad kapris:
| 
                                     
                                            
                                                Kapris
                                            
                                     
                                 | 
                                4 msk | 
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                Matolja
                                            
                                     
                                 | 
                                1 dl | 
Till servering:
| 
                                     
                                            
                                                Schalottenlök
                                            
                                     
                                 | 
                                1 | 
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                Inlagda rödbetor
                                            
                                     
                                 | 
                                2 | 
| ½ dl | |
| 
                                     
                                            
                                                Vattenkrasse
                                            
                                     
                                 | 
                                
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
414 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,9 g | 
| Protein: | 2,4 % | 2,4 g | 
| Fett: | 85 % | 39,8 g | 
| Kolhydrater: | 12,6 % | 12,8 g |