Rödbetssoppa med ädelostcrème
50 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Den ryska varianten av rödbetssoppa serveras ofta med syrlig grädde. Här serverad med underbart god och krämig ädeloströra.
Ingredienser
Färska rödbetor
|
500 g |
---|---|
Morot
|
1 |
Örtbuljong
|
1 liter |
Potatisar
|
2 |
Gul lök
|
1 |
Pressad citronsaft
|
1 msk |
Salt
|
1 tsk |
Ädelostcrème:
75 g | |
2 dl | |
Grovmalen svartpeppar
|
½ krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
258 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,7 g |
Protein: | 13,1 % | 8,3 g |
Fett: | 47,9 % | 14 g |
Kolhydrater: | 39 % | 24,8 g |

