Rödbets- och tomatsoppa med ost och oliver

Rödbets- och tomatsoppa med ost och oliver

Betyg

(26 st)

Inspirerad av den ryska rödbetssoppan Borsjtj. Räcker som förrätt till 8 personer.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala och riv rödbetorna grovt. Skala och hacka löken. Fräs rödbetor och lök i smör i en gryta utan att det tar färg. Blanda ner tomater, vatten och buljongtärningar. Låt sjuda ca 10 min. Smaka av med salt och peppar. Servera soppan med smulad ost, oliver och crème fraiche.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 395 kcal
  • Protein: 11 g
  • Kolhydrater: 18 g
  • Fett: 32 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem