Rödbets- och tomatsoppa med ost och oliver

Rödbets- och tomatsoppa med ost och oliver

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(28 st)

Inspirerad av den ryska rödbetssoppan Borsjtj. Räcker som förrätt till 8 personer.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skala och riv rödbetorna grovt. Skala och hacka löken. Fräs rödbetor och lök i smör i en gryta utan att det tar färg. Blanda ner tomater, vatten och buljongtärningar. Låt sjuda ca 10 min. Smaka av med salt och peppar. Servera soppan med smulad ost, oliver och crème fraiche.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 395 kcal
  • Protein: 11 g
  • Kolhydrater: 18 g
  • Fett: 32 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag