Rödbetor slungade med kapris och persilja

Rödbetor slungade med kapris och persilja

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(7 st)

Söta rödbetor i sällskap med syrlig kapris, citronskal och smält smör blir ett fint tillbehör till grillad abborre, flankstek eller halloumi. Ett smart knep är att spola rödbetorna under rinnande kallt vatten medan du skalar dem, så slipper du att få rosa fingrar.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Tvätta och koka rödbetorna mjuka, ca 40 min. Skala dem. Skär rödbetorna i klyftor. Smält smöret i en kastrull. Rör ner kapris, persilja och citronskal. Tillsätt rödbetorna och vänd runt.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 190 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 10 g
  • Fett: 16 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag