Rödbetor med getostcrème
1 tim 10 min
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Den klassiska kombinationen av rödbetor och getostcrème där färger och tillagning gör betorna spännande.
Ingredienser
Rödbetor
|
400 g |
---|---|
Gulbetor
|
400 g |
Dressing:
Finhackad vitlöksklyfta
|
1 |
---|---|
Finhackad bladpersilja
|
2 msk |
Citron
|
rivet skal och saft av 1 |
Apelsin
|
rivet skal och saft av ½ |
Olivolja
|
½ dl |
Salt och peppar
|
Getostcrème:
Falbygdens® Getost
|
50 g |
---|---|
2 dl | |
Torkad rosmarin
|
1 tsk |
Salt
|
1 krm |
Honung
|
½ tsk |
Blandad grönsallad t ex rucola, mache, frisé.
|
100 g |
Gör så här
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
380 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 4 g |
Kolhydrater: | 18 g |
Fett: | 30 g |

