Rimmad oxbringa med asiatiska smaker
3 tim
Huvudrätt
•
Rimmad oxbringa är ett klassiskt långkok som här får sällskap av tillbehör med asiatisk prägel. Salladen kryddas med ingefära och såsen med wasabi.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
900 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 39 g |
Kolhydrater: | 47 g |
Fett: | 60 g |
Ingredienser
Rimmad oxbringa
|
700 g |
---|---|
Morot
|
150 g |
Purjolök
|
½ |
Röd chili
|
1 |
Lagerblad
|
3 |
Potatismos:
Potatis
|
1 kg |
---|---|
2 dl | |
50 g | |
Salt
|
|
Cayennepeppar
|
½ krm |
Sallad:
Morot
|
150 g |
---|---|
Sockerärter
|
125 g |
Gari, inlagd ingefära
|
½ dl |
Sesamolja
|
1 tsk |
Salt och peppar
|
Sås:
2 dl | |
Wasabipasta
|
1 msk |
Salt
|