Ribollita – toscansk bönsoppa
25 min
Huvudrätt
Snabbmat
Frysbar
•
&format=webp)
Ribollita är en mustig och mättande soppa med både bönor och grönsaker. Pesto och krutonger lyfter smaken ytterligare.
Ingredienser
Gul lök
|
1 |
---|---|
Vitlöksklyftor
|
4 |
Morot
|
250 g |
Rotselleri
|
150 g |
2 msk | |
Vatten
|
5 dl |
Grönsaksbuljong
|
2 tärningar |
Kelda® Mustig tomatsoppa
|
5 dl |
Vita bönor, garna cannelinibönor
|
1 förp |
Salt och svartpeppar
|
Till servering:
Pesto
|
4 msk |
---|---|
Krutonger
|
2 dl |
Färsk basilika
|
1 kruka |
Gör så här
Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör
Energi:
316 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 11 g |
Kolhydrater: | 33 g |
Fett: | 22 g |

