Chiliglaserade revbensspjäll med potatis- och avokadosallad
2 tim
Huvudrätt
•
Revbensspjäll som kokas och sedan glaseras och grillas blir härligt saftiga och goda.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Energi:
895 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 40 g |
Kolhydrater: | 68 g |
Fett: | 48 g |
Ingredienser
Potatissallad:
Tjockskurna revbensspjäll
|
1 kg |
---|---|
Delikatesspotatis
|
800 g |
50 g | |
Flingsalt
|
1 tsk |
Tomater
|
3 |
Mogna avokados
|
3 |
Svartpeppar
|
Dressing:
150 g | |
1 dl | |
Kapris
|
1 msk |
Glaze:
Torkade aprikoser finhackade
|
150 g |
---|---|
Finhackade vitlöksklyftor
|
2 |
Japansk soja
|
1 dl |
Farinsocker
|
½ dl |
Sambal oelek
|
1 msk |
Vatten
|
1 dl |
Vitvinsvinäger
|
1½ msk |
Svartpeppar
|
1 krm |