Rostad sötpotatissallad

Rostad sötpotatissallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(126 st)

Vacker sallad med rostad sötpotatis, färskpotatis och gräddfil. När potatisen rostas får den mer smak. Salladen passar till lax, nötkött och grillad aubergine.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Skala sötpotatisen och skär den i bitar. Tvätta färskpotatisen och skär den i klyftor. Lägg potatisen på en plåt med bakplåtspapper. Salta och ringla över smör-&rapsolja. Rosta i mitten av ugnen ca 30 min. Låt kallna. Strimla salladslökarna och halvera tomaterna. Varva alla ingredienser på ett stort fat. Strö över peppar och flingsalt.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 250 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 34 g
  • Fett: 10 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem