Renskavspanna
                                
                                     20 min
                                
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                                    Varmrätt
                        
                    
                
                    •
                    
            
        
    Renskav är extra gott tillsammans med svamp. Rör ner sockerärter mot slutet för smak och färg.
Ingredienser
| 
                                     
                                            
                                                Renskav
                                            
                                     
                                 | 
                                240 g | 
|---|---|
| 1 msk | |
| 2 dl | |
| 
                                     
                                            
                                                Svampfond
                                            
                                     
                                 | 
                                ¾ msk | 
| 
                                     
                                            
                                                Majsstärkelse
                                            
                                     
                                 | 
                                ½ msk | 
| 
                                     
                                            
                                                Frysta sockerärter
                                            
                                     
                                 | 
                                100 g | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
195 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,6 g | 
| Protein: | 30,4 % | 14,6 g | 
| Fett: | 61,1 % | 13,5 g | 
| Kolhydrater: | 8,5 % | 4,1 g |