Renskavsgryta

Renskavsgryta

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(148 st)

Renskav är perfekt för barn – tunt, gott och små bitar. Lite gelé i såsen gör susen!

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Stek fryst renskav i smör-&rapsolja i en stekpanna tills det får färg.
  2. Vispa ihop grädde, mjöl, smulad buljongtärning, soja och gelé i en gryta. Låt det koka upp under vispning.
  3. Lägg över renskavet i grytan. Låt det koka i såsen ca 5 min.

Tips:

Strö över hackade enbär, persilja och timjan.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 400 kcal
  • Protein: 27 g
  • Kolhydrater: 12 g
  • Fett: 28 g

Skriv ut

Källa: