Renskavsgryta med rosmarin

Renskavsgryta med rosmarin

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(11 st)

Värmande gryta som får smak av färsk rosmarin. Servera gärna med potatispuré och lingon.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Skala och finhacka löken. Skär den frysta renskaven i små bitar.
  2. Fräs renskav, lök och rosmarin i smör-&rapsolja. Salta och peppra. Tillsätt matlagningsgrädde och fond.
  3. Låt koka ihop under omrörning ca 5 min.

Näringsvärden, per port inkl potatismos och lingon

  • Energi: 380 kcal
  • Protein: 19 g
  • Kolhydrater: 43 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa: