Renskavsgryta med rosmarin
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Värmande gryta som får smak av färsk rosmarin. Servera gärna med potatispuré och lingon.
Ingredienser
|
Renskav
|
240 g |
|---|---|
|
Gul lök
|
1 |
|
Hackad färsk rosmarin
|
1½ tsk |
| 1 msk | |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
| 2½ dl | |
|
Viltfond
|
½ msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
200 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,4 g |
| Protein: | 29,3 % | 14,4 g |
| Fett: | 62,4 % | 14,1 g |
| Kolhydrater: | 8,3 % | 4,1 g |