Renskavsgryta
25 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
Frysbar
•
En höstig renskavsgryta med kantareller, enbär och färsk timjan.
Ingredienser
|
Renskav, à 240 g
|
2 pkt |
|---|---|
|
Kantareller
|
200 g |
| 2 msk | |
| 4 dl | |
|
Vetemjöl
|
2 msk |
|
Köttbuljong
|
1 tärning |
|
Enbär, krossade
|
2 |
|
Kinesisk soja
|
1 msk |
|
Vinbärsgelé eller saft
|
2 msk |
Till servering:
|
Potatismos
|
|
|---|---|
|
Rårörda lingon
|
|
|
Färsk timjan, hackad
|
2 kvistar |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
421 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,9 g |
| Protein: | 28 % | 29 g |
| Fett: | 57,2 % | 27,2 g |
| Kolhydrater: | 14,8 % | 15,3 g |