Red velvet cupcakes

Red velvet cupcakes

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(74 st)

Red velvet cupcakes är saftiga och vackert mörkröda cupcakes med chokladsmak. Med fräsch och god topping och söta bär på toppen, blir dessa cupcakes till kalasets höjdpunkt.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 12 st

Topping:

Förslag på garnering:

  • kryddsocker
  • jordgubbsströssel
  • hallon

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Ställ 12 stora muffinsformar i en muffinsplåt. Vispa smör och socker poröst. Tillsätt äggen ett i taget under vispning. Rör ner mjölk och hushållsfärg. Blanda mjöl, kakao, vaniljpulver och salt och rör ner i smeten. Rör ihop vinäger och bakpulver och blanda ner i smeten när det börjar bubbla. Rör tills alla ingredienser är väl blandade. Klicka ut smeten i formarna. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min. Låt svalna. Topping: Vispa smetana, smör och vaniljsocker till en mjuk smet. Vispa ner florsockret lite i taget och fortsätt vispa till en jämn, slät och blank kräm. Spritsa eller klicka ut krämen på cupcakesen. Garnera med rött kryddsocker, jordgubbsströssel eller hallon.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 460 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 62 g
  • Fett: 21 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem