Cupcakes med hallon och blåbär

Cupcakes med hallon och blåbär

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(92 st)

Dessa cupcakes är ljuvliga, bärfyllda muffins som smakar underbart. Cupcakes har ofta en frosting av färskost och florsocker, men här har vi fyllt dem istället. Mums!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Ställ ut stora pappersformar på en plåt. Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt mjölk och smör. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner det i smeten. Rör i bären. Klicka ut smeten i formarna. Grädda i mitten av ugnen ca 15 min. Låt muffinsen svalna. Blanda ingredienserna till fyllningen. Skär ett strutformat hål i varje muffins. Lägg i fyllningen och sätt tillbaka locket.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 235 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 36 g
  • Fett: 8 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag