Ravioli med spenatricotta
1 tim
Huvudrätt
•
Hemmagjord färsk ravioli med krämig ricotta- och spenatfyllning. Den tar lite tid att göra men resultatet blir en riktig lyxpasta!
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Pasta:
Fyllning:
Ravioli:
Energi:
675 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 22 g |
Kolhydrater: | 78 g |
Fett: | 29 g |
Ingredienser
Durumvetemjöl
|
3 dl |
---|---|
Ägg
|
2 |
Äggula
|
1 |
Fyllning:
Fryst bladspenat
|
300 g |
---|---|
2 msk | |
Vitlöksklyfta
|
1 |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
|
Ricotta
|
250 g |
Äggula
|
1 |
Citron, finrivet skal
|
1 |
Muskotnöt, färskriven
|
1 krm |
100 g | |
100 g | |
Svartpeppar
|
|
Citron, finrivet skal
|
1 |