Rårörda jordgubbar

Rårörda jordgubbar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(14 st)

Rårörda jordgubbar passar till efterrätter, glass, pannkaka och mycket mer. Att röra jordgubbarna med socker lyfter fram jordgubbssmaken.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 liter jordgubbar
  • 1 dl strösocker

Gör så här:

Gör så här:

Dela jordgubbarna i mindre bitar och lägg dem i en skål. Strö över sockret. Låt det stå framme tills sockret har smält. Rör om försiktigt och ställ kallt. Håller 2–3 dagar i kyl.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem