Rårörda jordgubbar

Rårörda jordgubbar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(16 st)

Rårörda jordgubbar passar till efterrätter, glass, pannkaka och mycket mer. Att röra jordgubbarna med socker lyfter fram jordgubbssmaken.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 liter jordgubbar
  • 1 dl strösocker

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Dela jordgubbarna i mindre bitar och lägg dem i en skål. Strö över sockret. Låt det stå framme tills sockret har smält. Rör om försiktigt och ställ kallt. Håller 2–3 dagar i kyl.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag