Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Rårörda jordgubbar
Rårörda jordgubbar
40 min
•
Se kommentarer
Rårörda jordgubbar passar till efterrätter, glass, pannkaka och mycket mer. Att röra jordgubbarna med socker lyfter fram jordgubbssmaken.
Andra liknande recept
1 tim
Pinocchiotårta
(1640)
Budget
60+ min
Pavlova
(92)
Budget
Jordgubbstårta
(174)
Budget
Smulpaj med jordgubbar
(392)
15 min
Mascarponekräm med färska jordgubbar
(14)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Dela jordgubbarna i mindre bitar och lägg dem i en skål. Strö över sockret.
Låt det stå framme tills sockret har smält. Rör om försiktigt och ställ kallt.
Håller 2–3 dagar i kyl.
Klart!
Näringsvärden, per port
Energi:
143 kcal
Protein:
1 g
Kolhydrater:
33 g
Fett:
0 g
Ingredienser
Jordgubbar
1 liter
Strösocker
1 dl
Andra liknande recept
1 tim
Pinocchiotårta
(1640)
Budget
60+ min
Pavlova
(92)
Budget
Jordgubbstårta
(174)
Budget
Smulpaj med jordgubbar
(392)
15 min
Mascarponekräm med färska jordgubbar
(14)
60+ min
Laktosfri cheesecake med yoghurt
(20)
Budget
1 tim
Rabarberkladdkaka
(9)
15 min
Marängsviss med jordgubb och vanilj
(34)
45 min
Rabarber och jordgubbar med vit chokladsås och kardemumma
(100)
30 min
Marinerade jordgubbar med granola och vaniljvisp
(27)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum