Raggmunk i ugn
                                
                                    1 tim
                                
                                    Huvudrätt
                                    Middag
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Att tillaga raggmunk i ugn är lekande lätt! Du slipper stekos, men får ändå en fin yta på din raggmunk. Självklart äts denna klassiker med stekt fläsk och rårörda lingon. Och raggmunken sköljs allra bäst ner med iskall mjölk – mums!
 
    
            Karolina Sparring
                Kock och receptansvarig Arla Mat
        
    
 
    Ingredienser
| 
                                            
                                                Vetemjöl
                                            
                                     | 3 dl | 
|---|---|
| 5 dl | |
| 
                                            
                                                Ägg
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Potatis, fast sort
                                            
                                     | 900 g | 
| 
                                            
                                                Salt
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 
                                            
                                                Nymalen svartpeppar
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                Rimmat sidfläsk
                                            
                                     | 4 skivor | 
Rårörda lingon:
| 
                                            
                                                Frysta lingon, tinade
                                            
                                     | 225 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Strösocker
                                            
                                     | 1 dl | 
Till servering:
| 500 g | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
823 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,8 g | 
| Protein: | 16,9 % | 34,2 g | 
| Fett: | 33,7 % | 31,4 g | 
| Kolhydrater: | 49,4 % | 100 g | 
 
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
     
     
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    