Rabarbertarte
1 tim 10 min
Dessert
Efterrätt
Frysbar
•

Frisk fyllning och kardemumma ger tarten karaktär. Prova gärna med andra frukter och bär.
Ingredienser
Vetemjöl
|
4 dl |
---|---|
Salt
|
½ tsk |
Strösocker
|
1 tsk |
175 g | |
Kallt vatten
|
½ dl |
Fyllning
Rabarber
|
600 g |
---|---|
Strösocker
|
3 dl |
Majsstärkelse
|
2 msk |
Stötta kardemummakärnor
|
1 tsk |
250 g | |
Strösocker
|
2 msk |
Till servering
3 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
308 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 4,5 % | 3,4 g |
Fett: | 53,4 % | 18,6 g |
Kolhydrater: | 42,1 % | 31,9 g |

