Rabarberpaj med italienska mandelskorpor

Rabarberpaj med italienska mandelskorpor

30 min
Efterrätt
Går att frysa
Superenkel rabarberpaj med rabarber i botten och cantuccini eller biscotti som krossas och strös ovanpå.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/rabarberpaj-med-italienska-mandelskorpor/

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225° eller 200° varmluft.
  • Skär rabarbern i bitar. Blanda rabarber, potatismjöl och socker i en ugnssäker form.
  • Krossa skorporna och blanda med smör-&rapsolja och citronskal. Fördela det över rabarbern.
  • Grädda i mitten av ugnen 15 – 20 min.
  • Servera med vaniljkvarg.
Klart!

Ingredienser

Rabarber
500 g
Potatismjöl
½ msk
Strösocker
4 msk
Italienska mandelskorpor
100 g
1 dl
Citron
rivet skal av ½
250 g