Rabarberpannacotta
2 tim 30 min
•
Arbetstid: 30 min
Frysbar
•
Njut rabarber i en frisk kompott till söt pannacotta med vit choklad. Den syrade grädden passar fint till chokladen men går att byta ut mot vanlig vispgrädde om man vill.
Ingredienser
|
Vit choklad
|
50 g |
|---|---|
|
Gelatinblad
|
1½ |
| 2½ dl | |
|
Vaniljstång
|
½ |
| 1½ dl |
Rabarberkompott:
|
Rabarber
|
1 |
|---|---|
|
Strösocker
|
1½ msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
321 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,4 g |
| Protein: | 5,8 % | 4,6 g |
| Fett: | 75,8 % | 27,5 g |
| Kolhydrater: | 18,4 % | 14,5 g |