Rabarberpaj med maräng
                                
                                     45 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
         
    Den syrliga rabarbern är ljuvligt god under ett mjukt marängtäcke. Du kan även göra pajen med fryst rabarber om du blir sugen när det inte är säsong för färsk.
Ingredienser
| 125 g | |
| 
                                            
                                                Vetemjöl
                                            
                                     | 3 dl | 
| 
                                            
                                                Strösocker
                                            
                                     | 2 msk | 
| 
                                            
                                                Vatten
                                            
                                     | 2 msk | 
Fyllning:
| 
                                            
                                                Rabarber
                                            
                                     | 500 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Strösocker
                                            
                                     | 1 dl | 
| 
                                            
                                                Vatten
                                            
                                     | ev 1 msk | 
Maräng:
| 
                                            
                                                Äggvitor
                                            
                                     | 2 | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Strösocker
                                            
                                     | 1 dl | 
Gör så här
Pajdeg:
Fyllning:
Maräng:
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Det går bra att använda en rund form med löstagbar kant, 24 cm i diameter.
Näringsvärden, per bit
Energi:
242 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,6 g | 
| Protein: | 4 % | 2,4 g | 
| Fett: | 39,1 % | 10,7 g | 
| Kolhydrater: | 56,9 % | 33,8 g | 
 
     
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp)