Rabarberpaj med italienska mandelskorpor
30 min
Efterrätt
Frysbar
•
Superenkel rabarberpaj med rabarber i botten och cantuccini eller biscotti som krossas och strös ovanpå.
Ingredienser
|
Rabarber
|
500 g |
|---|---|
|
Potatismjöl
|
½ msk |
|
Strösocker
|
4 msk |
|
Italienska mandelskorpor
|
100 g |
| 1 dl | |
|
Citron
|
rivet skal av ½ |
| 250 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
335 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,7 g |
| Protein: | 6,6 % | 5,4 g |
| Fett: | 63,6 % | 24,1 g |
| Kolhydrater: | 29,8 % | 24,5 g |