Pytt i panna med curry och kikärter
50 min
Huvudrätt
•
Vegetarisk pytt i panna kryddad med curry är perfekt ihop med den friska äppelmyntayoghurten. Ett stekt ägg passar bra som proteinkälla i pytt i pannan.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Om du vill att det ska gå riktigt snabbt kan du använda en fryst färdig potatis- och grönsaksblandning.
Energi:
425 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 16 g |
Kolhydrater: | 51 g |
Fett: | 17 g |
Ingredienser
Potatis
|
500 g |
---|---|
Gul lök
|
1 |
Röd paprika
|
1 |
Zucchini
|
ca 250 g |
Broccolibuketter
|
250 g |
1 msk | |
Curry
|
1 tsk |
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
2 krm |
Kikärter
|
400 g |
Saltrostade cashewnötter
|
1 dl |
Äppelmyntayoghurt:
Rött äpple
|
1 |
---|---|
Vitlöksklyfta
|
1 |
Färsk mynta
|
1 kruka |
2 dl | |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |