Indisk grönsakspytt

Indisk grönsakspytt

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(42 st)

Kryddmixen med nejlikor och ingefära sprider en härlig doft.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 6 potatisar
  • 2 morötter
  • ½ huvuden blomkål
  • 1 tsk garam masala
  • ½ tsk malen gurkmeja
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • 1 tsk salt
  • 2 msk hackad färsk koriander

Sås:

Gör så här:

Gör så här:

Skala potatis och morötter och skär dem i lite större tärningar. Dela blomkålen i små buketter. Fräs garam masala och gurkmeja i smör i en stor stekpanna. Lägg i grönsakerna, salta och stek ca 15 min. Strö över koriander. Smaksätt yoghurten med vitlök och mynta. Servera med bröd.

Näringsvärden, per port inkl bröd

  • Energi: 405 kcal
  • Protein: 12 g
  • Kolhydrater: 58 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem