Krämig svamppytt

Krämig svamppytt

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(10 st)

Svamp, rotsaker och grönsaker tillsammans i en krämig pytt. Lättlagad vardagsrätt som värmer gott i magen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skär svampen i bitar. Skala potatis och morötter och skär dem i tärningar. Skala och grovhacka löken, även det gröna. Stek först potatisen och morötterna knappt mjuka i smör i en stor stekpanna, ca 10 min. Stek svampen och löken i smör i en annan panna. Blanda ihop pytten. Tillsätt grädden och låt alltihop koka några minuter. Smaksätt med salt, peppar, persilja och ev. madiera eller sherry.

Tips:

Madeira kan bytas ut mot sherry.
Grönsaker, potatis och svamp kan stekas i förväg.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem