Gräddstuvad pyttipanna
25 min
Huvudrätt
Lunch
•
Gräddstuvad pyttipanna är den perfekta maträtten att slänga ihop när tiden är knapp och du hittar lite fina matrester i kylen. Med en krämig bas gjord på syrad grädde och dijonsenap tar du dessutom denna vardagsklassiker till en ny nivå! Självklart ska du i första hand ta det matrester du har hemma, det är det allra bästa med pyttipanna! Servera din gräddstuvade pyttipanna med stekt ägg och inlagda rödbetor.
Constance Loeper
Receptkreatör
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Stekt ägg:
Ingredienser
Potatis
|
400 g |
---|---|
Morot
|
200 g |
Gul lök
|
1 |
Korv
|
400 g |
2 msk | |
3 dl | |
Dijonsenap
|
2 msk |
Salt och svartpeppar
|
Stekt ägg:
Ägg
|
4 |
---|---|
1 msk |
Till servering:
Inlagda rödbetor
|
|
---|---|
Körvel eller färsk persilja
|
1 kruka |