Laxpytt med örter

Laxpytt med örter

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(23 st)

40 min

En ny fräsch variant av pytt i panna med lax, smaksatt med rivet citronskal och franska örter.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Tvätta och skrubba potatis och morötter. Skär dem i tärningar. Stek i smör ca 8-10 min eller tills mjuka.
  2. Skär purjolöken i grova bitar. Tärna och salta laxen. Tillsätt purjolöken till pannan, fräs någon minut och smaka av med salt. Lägg över alla grönsaker på ett serveringsfat.
  3. Stek laxen 3-4 min och lägg på fatet. Strö över citronskal och servera pytten med crème fraiche.

Skriv ut

Källa: