Pytt i panna med curry och kikärter
50 min
•
Arbetstid: 50 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Vegetarisk pytt i panna kryddad med curry är perfekt ihop med den friska äppelmyntayoghurten. Ett stekt ägg passar bra som proteinkälla i pytt i pannan.
Ingredienser
|
Potatis
|
500 g |
|---|---|
|
Gul lök
|
1 |
|
Röd paprika
|
1 |
|
Zucchini
|
ca 250 g |
|
Broccolibuketter
|
250 g |
| 1 msk | |
|
Curry
|
1 tsk |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
2 krm |
|
Kikärter
|
400 g |
|
Saltrostade cashewnötter
|
1 dl |
Äppelmyntayoghurt:
|
Rött äpple
|
1 |
|---|---|
|
Vitlöksklyfta
|
1 |
|
Färsk mynta
|
1 kruka |
| 2 dl | |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Om du vill att det ska gå riktigt snabbt kan du använda en fryst färdig potatis- och grönsaksblandning.
Näringsvärden, per port
Energi:
451 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 15,8 g |
| Protein: | 15,8 % | 17,6 g |
| Fett: | 37,6 % | 19,2 g |
| Kolhydrater: | 46,6 % | 51,7 g |