Whoopies med pumpa och vaniljkräm

Whoopies med pumpa och vaniljkräm

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(19 st)

Skojiga och läckra whoopies med vaniljkräm emellan och med pumpa i smeten. Lätt att baka och roligt att bjuda på.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 10 st

Vaniljkräm:

Gör så här:

Gör så här:

Skala, kärna ur och skär pumpaköttet i bitar. Koka dem mjuka i vatten. Häll av vattnet i en sil. Tryck lätt på bitarna så att allt vatten rinner av. Mixa till en slät puré. Sätt ugnen på 175°. Vispa smör och socker poröst. Tillsätt ägget och vispa tills smeten är luftig. Rör ner pumpapuré och citronskal. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Klicka ut matskedsstora högar ganska glest på plåtar med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen 10- 12 min. Låt kakorna svalna. Vispa samman ingredienserna till krämen. Lägg ihop kakorna två och två med kräm emellan. Gör ev. ögon av vaniljkräm och strössel.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 250 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 31 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem