Pulled Beef
60+ min

Pulled Beef

Pulled beef på högrev - ett ljuvligt långkok i gjutjärnsgryta. Servera gärna med en klassisk coleslaw och lite extra chilisås på sidan för de som vill ha.
Betyg (475 st)

Mitt betyg:

Pulled Beef

Pulled beef på högrev - ett ljuvligt långkok i gjutjärnsgryta. Servera gärna med en klassisk coleslaw och lite extra chilisås på sidan för de som vill ha.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i varukorgen

Antal portioner
  • 1 kg högrev
  • 1 gul lök
  • 4 hackade vitlöksklyftor
  • 1 dl tomatketchup
  • 1 msk chipotlepasta
  • 1 msk farinsocker
  • 1 msk malen malen spiskummin
  • pressad saft av 1 citron
  • 1 1/2 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar

Gör så här:

Sätt ugnen på 150°. Lägg köttet i en gjutjärnsgryta. Skala löken och skär i skivor. Blanda ketchup, chipotlepasta, farinsocker, spiskummin och citronsaft, bred det på köttet. Lägg lök och vitlök runt om. Täck med lock och tillaga i mitten av ugnen ca 4 tim. Dra isär köttet med en gaffel och blanda allt i grytan. Servera med t ex coleslaw och tomater.

Källa:

Näringsvärden, per port exkl tillbehör

  • Energi: 360 kcal
  • Protein: 32 g
  • Kolhydrater: 9 g
  • Fett: 22 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.