Pulled Beef

Pulled Beef

Betyg

(531 st)

60+ min

Pulled beef på högrev - ett ljuvligt långkok i gjutjärnsgryta. Servera gärna med en klassisk coleslaw och lite extra chilisås på sidan för de som vill ha.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 kg högrev
  • 1 gul lök
  • 4 hackade vitlöksklyftor
  • 1 dl tomatketchup
  • 1 msk chipotlepasta
  • 1 msk farinsocker
  • 1 msk malen malen spiskummin
  • pressad saft av 1 citron
  • 1½ tsk salt
  • 2 krm svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 150°. Lägg köttet i en gjutjärnsgryta. Skala löken och skär i skivor. Blanda ketchup, chipotlepasta, farinsocker, spiskummin och citronsaft, bred det på köttet. Lägg lök och vitlök runt om. Täck med lock och tillaga i mitten av ugnen ca 4 tim. Dra isär köttet med en gaffel och blanda allt i grytan. Servera med t ex coleslaw och tomater.

Näringsvärden, per port exkl tillbehör

  • Energi: 360 kcal
  • Protein: 32 g
  • Kolhydrater: 9 g
  • Fett: 22 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem