Pulled pork i lergryta

Pulled pork i lergryta

Betyg

(261 st)

Att tillaga pulled pork i lergryta är ett enkelt och bra sätt. Servera sedan gärna köttet tillsammans med goda grönsaker och någon fräsch, kall sås.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 kg benfri fläskkarré
  • 1 gul lök
  • 3 vitlöksklyftor
  • 2 dl tomatketchup
  • ½ dl äppeljuice
  • 1½ msk chipotlepasta
  • 1 tsk malen koriander
  • 1½ tsk malen spiskummin
  • 1½ tsk salt

Till servering

Gör så här:

Gör så här:

Lägg köttet i en lergryta. Skala och hacka lök och vitlök. Blanda ketchup och äppeljuice med öv-riga kryddor och häll över köttet tillsammans med löken. Sätt ugnen på 150° och ställ in grytan i mitten av ugnen. Tillaga ca 4 tim. Dra isär köttet med en gaffel och blanda med såsen. Servera med tillbehören

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 320 kcal
  • Protein: 25 g
  • Kolhydrater: 12 g
  • Fett: 19 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem