Pulled pork i tryckkokare

Pulled pork i tryckkokare

60+ min Huvudrätt

Att göra pulled pork i tryckkokare halverar tillagningstiden. Servera köttet som en gryta med ris eller potatis, eller med en fräsch sallad och andra goda tillbehör.

Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
Klart!
Tips:

Sätt ugnen på 150°. Lägg köttet i en ugnssäker form. Skala och hacka lök och vitlök. Blanda ketchupen med alla kryddor och gnid in köttet med det. Strö över löken. Häll ½ dl vatten i for-men. Täck med lock eller aluminiumfolie. Tillaga i mitten av ugnen ca 4 tim. Dra isär köttet med en gaffel och blanda med såsen. Skala och skär löken i ringar. Lägg kött på bröden och servera med och övriga tillbehör.

Näringsvärden, per port exkl tillbehör

Energi:

365 kcal

Protein: 31 g
Kolhydrater: 16 g
Fett: 19 g

Ingredienser