Primörer med apelsin- och rosmarinsås

Primörer med apelsin- och rosmarinsås

Betyg

(1 st)

Vårens goda primörer i en härlig lunchrätt som ser både vacker ut och smakar jättegott!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g morötter
  • 1 knippe färsk lök
  • 1 knippe rädisor
  • 200 g rökt kalkonbröst i tunna skivor

Sås:

Gör så här:

Gör så här:

Ansa morötter och lök. Koka dem i lättsaltat vatten 3-5 min. Ta bort blasten från rädisorna. Lägg ner rädisorna i kokvattnet ca 1 min. Ta upp grönsakerna och låt dem rinna av. Blanda matyoghurt, apelsinjuice och rosmarin. Smaka av med salt och peppar. Servera primörerna med rökt kalkon, nykokt färskpotatis och den goda såsen.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem