Primörer med apelsin- och rosmarinsås
20 min
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
•
Vårens goda primörer i en härlig lunchrätt som ser både vacker ut och smakar jättegott!
Ingredienser
|
Morot
|
300 g |
|---|---|
|
Färsk lök
|
1 knippe |
|
Rädisor
|
1 knippe |
|
Rökt kalkonbröst i tunna skivor
|
200 g |
Sås:
| 2 dl | |
|
Konc. juice, konc apelsinjuice
|
1 msk |
|
Färsk rosmarin
|
1 msk |
|
Salt och peppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
210 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5 g |
| Protein: | 31,5 % | 16,3 g |
| Fett: | 31,1 % | 7,4 g |
| Kolhydrater: | 37,4 % | 19,3 g |