Potatisstomp med rostad majs

Potatisstomp med rostad majs

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1 st)

30 min

Stomp är en form av potatismos med grövre bitar, här smaksatt med citron och crème fraiche. Toppa med salladslök, rostad majs och servera som smarrigt tillbehör exempelvis kyckling.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

  1. Skala potatisen och koka den mjuk i saltat vatten. Häll bort vattnet och låt ånga av.
  2. Tillsätt crème fraiche och smör. Mosa potatisen grovt och smaka av med citron och salt.
  3. Strimla salladslöken och krossa majskornen lätt. Toppa potatisen med salladslök och majs vid servering.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 400 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 27 g
  • Fett: 30 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag