Potatisrosor
50 min
•
&format=webp)
Vackra, frasiga och oemotståndligt goda! Dessa potatisrosor är inte bara en fröjd för ögat – de är också fyllda med smak från färskost med vitlök och örter. Perfekta som tillbehör till grillat kött, fisk eller som en elegant förrätt.
Nytt
Ingredienser
Smördegsplatta, à 250 g
|
1 |
---|---|
Potatis, medelstor (ca. 4)
|
300 g |
150 g | |
1 msk | |
Flingsalt
|
1 krm |
Svartpeppar
|
1 krm |
Färsk timjan
|
1 kvist |
Gör så här
Strö gärna lite parmesan över rosorna innan gräddning för extra smak. Rosorna går även att förbereda i god tid – ställ i kylen och grädda strax före servering.
Näringsvärden, per st
Energi:
210 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 1,2 g |
Protein: | 3,1 g |
Kolhydrater: | 16,8 g |
Fett: | 14,6 g |

