Potatisragu

Potatisragu

Betyg

(4 st)

Potatis och lök i snabblagad, enkel och mustig ragu.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skär potatisen i tärningar. Skala och klyfta löken. Fräs löken i smör i en stor stekpanna några min. Rör ner grädde, salt, senap, pepparrot och dill. Låt allt koka ihop några min.

Tips:

Koka gärna mycket potatis på en gång. Praktiskt att ha i kylen till en snabb ragu eller till en varm eller kall potatissallad. Kokt potatis finns även på burk. Potatisen kan kokas i förväg.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem