Potatisragu
20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Tillbehör
•

Potatis och lök i snabblagad, enkel och mustig ragu.
Ingredienser
Kokt potatis
|
600 g |
---|---|
Gula lökar
|
2 |
2½ dl | |
Salt
|
1 tsk |
Senap
|
1 msk |
Pepparrot
|
2 msk |
Färsk dill
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Koka gärna mycket potatis på en gång. Praktiskt att ha i kylen till en snabb ragu eller till en varm eller kall potatissallad. Kokt potatis finns även på burk. Potatisen kan kokas i förväg.
Näringsvärden, per port
Energi:
224 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,2 g |
Protein: | 9,6 % | 5,3 g |
Fett: | 33,9 % | 8,6 g |
Kolhydrater: | 56,5 % | 31,2 g |

