Potatisflarn

Potatisflarn

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(4 st)

Rom och gräddfil på en elegant potatisbakelse. Lyxigt och jättegott!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Servera med:

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Skala och skiva potatisen. Skär smördegsplattan i 8 kvadrater. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Nagga med en gaffel. Fördela potatisen omlott i rader på smördegen och salta. Pensla kanterna med ägg. Strö över osten. Grädda i mitten av ugnen ca 15 min tills osten har fått fin färg. Låt svalna något. Klicka på gräddfil och toppa med löjrom. Strö över gräslök, peppra.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem