Potatisflarn
45 min
•
Arbetstid: 45 min
Förrätt
Lunch
•
&format=webp)
Rom och gräddfil på en elegant potatisbakelse. Lyxigt och jättegott!
Ingredienser
Kokta kalla potatisar
|
14 |
---|---|
Smördeg
|
275 g |
Salt
|
1 tsk |
Uppvispat ägg
|
1 |
4 dl |
Servera med:
3 dl | |
Löjrom
|
200 g |
Finskuren färsk gräslök
|
1 dl |
Nymald svartpeppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
382 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 17,6 % | 16,5 g |
Fett: | 50,2 % | 21,7 g |
Kolhydrater: | 32,2 % | 30,2 g |

