Potatisflarn
45 min
•
Arbetstid: 45 min
Förrätt
Lunch
Tillbehör
•
Rom och gräddfil på en elegant potatisbakelse. Lyxigt och jättegott!
Ingredienser
|
Kokta kalla potatisar
|
14 |
|---|---|
|
Smördeg
|
275 g |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Uppvispat ägg
|
1 |
| 4 dl |
Servera med:
| 3 dl | |
|
Löjrom
|
200 g |
|
Finskuren färsk gräslök
|
1 dl |
|
Nymald svartpeppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
382 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,7 g |
| Protein: | 17,6 % | 16,5 g |
| Fett: | 50,2 % | 21,7 g |
| Kolhydrater: | 32,2 % | 30,2 g |