Potatisbullar

Potatisbullar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(41 st)

Potatisbullar görs med fördel på rester från kokt potatis. Servera på klassiskt vis med stekt fläsk och lingon eller prova äta dem till en fräsch kycklingsallad.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Riv potatisen och blanda med salt. Forma till platta bullar. Stek dem gyllenbruna på medelvärme i smör, ca 7 min på varje sida.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 245 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 43 g
  • Fett: 6 g

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem