![Potatisbullar](https://images.arla.com/recordid/68F19503-5337-4E7D-9DE28F34E4EECDD7/potatisbullar.jpeg?format=jpeg&width=375&height=265&mode=crop)
Potatisbullar
15 min
•
Potatisbullar görs med fördel på rester från kokt potatis. Servera på klassiskt vis med stekt fläsk och lingon eller prova äta dem till en fräsch kycklingsallad.
![Provlagat av Arla Mat](https://cdn-rdb.arla.com/files/arla-se/313572606/13a1977c-f861-4f88-850f-dbb2f063e666.png?mode=crop&w=64&h=64&ak=f525e733&hm=3279754f)
![Provlagat av Arla Mat](https://cdn-rdb.arla.com/files/arla-se/313572606/13a1977c-f861-4f88-850f-dbb2f063e666.png?mode=crop&w=64&h=64&ak=f525e733&hm=3279754f)
![https://www.arla.se/recept/potatisbullar/](/recept/potatisbullar/qrcode.png)
Gör så här
Energi:
245 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 4 g |
Kolhydrater: | 43 g |
Fett: | 6 g |
Ingredienser
Kokta eller pressade potatisar
|
8 |
---|---|
Råa potatisar
|
4 |
Salt
|
½ tsk |
2 msk |