Potatisbakelse
1 tim
Förrätt
Frysbar
•
&format=webp)
Imponera på dina gäster med dessa saftiga potatisbakelser. Välj om du villl servera dem som förrätt toppade med gräddfill, forellrom och finriven lagrad ost, eller som tillbehör till kött eller kyckling.

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
150 g | |
2 dl | |
Ägg
|
2 |
Finskuren färsk gräslök
|
2 msk |
Salt
|
1 tsk |
Potatis
|
700 g |
Toppa med:
2 dl | |
Forellrom
|
4 msk |
50 g |
Gör så här
Näringsvärden, per styck med topping
Energi:
203 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 9 g |
Kolhydrater: | 9 g |
Fett: | 15 g |

