Potatis- och purjolökssoppa med linstopping

Potatis- och purjolökssoppa med linstopping

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(3 st)

20 min

Med färdigkokta linser på burk har du maten på bordet på tio minuter. Servera gärna soppan med ett gott bröd också.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Häll av och skölj linserna. Mosa ihop linser med ost och citronskal. Värm soppan under omrörning. Servera med en klick linstopping. Strö över solroskärnor och krasse.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 355 kcal
  • Protein: 16 g
  • Kolhydrater: 24 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem