Potatis- och purjolökssoppa med linstopping

Potatis- och purjolökssoppa med linstopping

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(5 st)

20 min

Med färdigkokta linser på burk har du maten på bordet på tio minuter. Servera gärna soppan med ett gott bröd också.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Häll av och skölj linserna. Mosa ihop linser med ost och citronskal. Värm soppan under omrörning. Servera med en klick linstopping. Strö över solroskärnor och krasse.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 355 kcal
  • Protein: 16 g
  • Kolhydrater: 24 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut