Potatis- och dillpuré med kalvfärsbiffar

Potatis- och dillpuré med kalvfärsbiffar

Betyg

(12 st)

Ett lyxigt och underbart fluffigt potatismos som är så enkelt att göra. Här serveras det till kalvfärsbiff.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och pressa eller stöt potatisen i kastrullen. Blanda ner crème fraiche och dill. Rör eller vispa till ett luftigt mos. Smaka av med salt och peppar och ev lite socker. Blanda färsen med ägg, salt och peppar. Forma till biffar och stek dem på medelvärme i smör ca 3 min på varje sida. Servera moset med biffarna och en tomatsallad.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 310 kcal
  • Protein: 6 g
  • Kolhydrater: 35 g
  • Fett: 30 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem