Zucchinibiffar med fetaost
45 min
Frysbar
•
&format=webp)
Krispiga zucchinibiffar med smak av citron och fetaost, serverade med ugnsrostad potatis och en frisk crème fraiche med smak av dragon, citron och vitlök. En härligt grön och smakrik vardagsrätt som passar hela familjen.
Nytt
Ingredienser
Zucchini
|
1 |
---|---|
Salladslök
|
1 knippe |
Rucola
|
65 g |
150 g | |
Vitlöksklyfta
|
1 |
Citron, finrivet skal
|
1 |
Chili flakes
|
½ tsk |
Vetemjöl
|
2 dl |
Ägg
|
2 |
Salt
|
½ tsk |
Panko
|
2 - 3 dl |
---|---|
Olivolja
|
2 msk |
Klyftpotatis:
Potatis
|
900 g |
---|---|
Olivolja
|
1 msk |
Torkad rosmarin
|
2 tsk |
Salt
|
1 tsk |
Till servering:
2 dl |
Gör så här
Zucchinibiffar:
Näringsvärden, per port
Energi:
692 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 13,1 g |
Protein: | 21,9 g |
Kolhydrater: | 85,4 g |
Fett: | 29 g |

