Pinsa med chèvre, päron och valnötter
20 min
Middag
Varmrätt
Tillbehör
•
Pinsa med chèvre, päron och valnötter har den perfekta kombinationen av sött, syrligt och salt. Det går såklart bra att byta ut päron mot exempelvis fikon. Pinsa är enkel att göra och smidig att servera när du väntar många gäster.
Nytt
Ingredienser
|
Pinsa, förbakad
|
1 |
|---|---|
| 2 dl | |
|
Citron
|
skal från ½ |
|
Flingsalt
|
1 tsk |
|
Grovmalen svartpeppar
|
½ tsk |
| 180 g |
Topping:
|
Valnötter
|
1 dl |
|---|---|
|
Päron
|
½ |
|
Rosmarinkvist
|
1 |
|
Citron
|
skal från ½ |
|
Honung
|
1 tsk |
Gör så här
Topping:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
1095 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 11,4 g |
| Protein: | 12,4 % | 33,3 g |
| Fett: | 61,8 % | 76,6 g |
| Kolhydrater: | 25,8 % | 69,4 g |