Pinsa med färskost och lammfärs
20 min
Brunch
Buffé
Förrätt
Huvudrätt
•

Denna pinsa är toppad med krämig färskost och kryddig lammfärs. Den passar utmärkt att servera på sommarens alla festligheter. Stek lammfärsen riktigt krispig och krydda den med harissa och ras el hanout. Bryt av med syrligt sommarplommon och frisk mynta. Toppa gärna pinsan med ätbara blommor om du hittar!

Constance Loeper
Receptkreatör

Ingredienser
Pinsa, förbakad
|
1 |
---|
Kryddig lammfärs:
Lammfärs
|
400 g |
---|---|
1 msk | |
Vitlöksklyfta
|
1 |
Harissa
|
½ msk |
Ras el hanout
|
1 msk |
Salt
|
1 tsk |
Topping:
150 g |
Silverlök
|
1 |
---|---|
Plommon
|
1 |
Färsk röd chili
|
½ |
Citron, finrivet skal
|
1 |
Färsk mynta
|
1 kruka |
Olivolja
|
|
Flingsalt
|
|
Ätbara blommor
|
Inkluderad
Gör så här
Serveringsförslag:

